Szereted a pankrációt? Játssz ezekkel: Szerkesztőink kiválogatták a legjobb WWE-játékokat.

A WWE-bemutatók kapcsán a sok show-elem közepette könnyű megfeledkezni arról, hogy milyen rendkívüli atlétikai teljesítmény áll egy-egy ilyen rendezvény mögött.

Le mernénk fogadni, hogy az emberek 99 százaléka a sürgősségin kötne ki, ha megkísérelne felállni a felső kötélre, majd onnan egy hátraszaltóval landolna a padlón fekvő ellenfélen.

A WWE fantasztikus játékát tehát legtöbbünk számára a tévéképernyőn a legérdemesebb követni. Vagy próbáld ki az alábbi játékokat, amelyekben nem áll fenn a szörnyű gerincsérülések kockázata.

Kezdődjön a harc
A WWE Mayhemet a gyors és látványosan nevetséges bunyók kedvelőinek ajánljuk. Felvonulnak benne a WWE egykori és jelenlegi sztárjai: Roman Reigns és Becky Lynch mellett például John Cena, „A Szikla” és a The Undertaker is feltűnnek a színen, hogy ádáz összecsapásokban küzdjenek meg, miközben legjellegzetesebb mozdulataikat villogtatják.

Ebben a játékban minden a maximumon pörög – rajzfilmszerű speciális mozdulatokkal felkapod az izomkolosszusokat, akrobatikus ugrásokat hajtasz végre, és megsemmisítő powerbombbal zársz. Briliáns szórakozás!
Hajtsd végre a chokeslamet teljes higgadtsággal ebben a rajzfilmszerű verekedős játékban.

WWE Mayhem

Jól játszd ki a kártyáidat
A WWE SuperCard olyan, mintha Top Trumps-kártyáid lennének, csak kocsik helyett a WWE versenyzői szerepelnek a lapokon. Össze kell gyűjtened a karaktereket, majd miután kicsit felturbóztad mutatóikat, nekieresztheted őket a többiek pankrátorainak.

A meccsek során maguk a kártyalapok szállnak ringbe és esnek egymásnak, szórakoztatóan színpadias mozdulatokkal és körítéssel próbálva legyőzni ellenfeleiket. A játékban rengeteg pankrátort gyűjthetsz össze, hiszen a kártyák Bret Hart és Hulk Hogan szárnyalásáig nyúlnak vissza.
SuperCard a statisztika szerelmeseinek – ez a WWE-játékok Top Trumps-verziója.

WWE SuperCard

Tökéletes párosítás
A WWE Champions 2019 című játékban a pankrációt egy Candy Crush jellegű, párosítós logikai játékkal ötvözheted.

Ez elsőre talán furcsa kombinációnak tűnhet, de meglepően jól működik. Minél több elemet párosítasz össze a kirakós rácson, annál több támadást tudsz végrehajtani a képernyő tetején. A játékban egyedül is megküzdhetsz a pályákkal, de ha arra vágysz, mások ellen is kipróbálhatod magad online. Ragyogó!
Párosíts és gyűrd le ellenfeled ebben a kemény akció-fejtörő játékban.

WWE Champions 2019

Szenzációs sztorik
A WWE Universe műfajában valahol a WWE Mayhem és a WWE SuperCard között foglal helyet: egy akciójáték és egy kártyaalapú küzdelem ötvözete.

Miközben egyre több pankrátort gyűjtesz össze, és egyre magasabb szintre fejleszted őket, olyan történeteknek válsz aktív részesévé, amilyeneket a tévében láthattál: időre menő minijátékok formájában bontakoznak ki előtted a nagy meccsek. Ha a WWE története és háttérsztorijai is érdekelnek, ezt a játékot neked találták ki.
Játszd újra a WWE híres történeteit ebben a pankrátorgyűjtögetős darabban.