Dream Detective: Hagyd magad elveszni ebben a ravasz tárgykeresős játékban.

A kézzel rajzolt Dream Detective szintjei olyan gyönyörűek, hogy még arról is megfeledkezel, hogy valójában elrejtett tárgyakat kéne felkutatnod.

Az fejtörők mindegyike hemzseg a popkultúra utalásaitól. Ahogy átfésülöd a filmforgatás kellékeit egy asztronauta, egy teknős és más tárgyak után kutatva, boldogan szúrod majd ki egy toronyra felkapaszkodó gorilla és egy elátkozott hajó nyomait. Kukkants be az átlátszó felhőkarcolókba, ahol más filmes kedvencek ihlette cuki karakterekkel találod szembe magad.
Élesítsd a szemed: számos dolog vár felfedezésre!

És ez csak egy a több száz ötletes forgatókönyv közül. Fésüld át a sütőtökföldet a különlegesen faragott tökökért. Bogarássz át egy impresszionista festményt, hogy megtaláld a kacskaringós formákat. Lapozz át egy akciódús képregényt a speciális betűtípussal írt betűkért. A Dream Detective színek és csillogás kavalkádja, amely telis-tele van felfedezésre váró dolgokkal.

A szintek között akár álomkastélyt is építhetsz fiatal nyomozódnak, Allie-nek. Élvezd a fényűzést, de ne hagyd magad túlzottan elkényelmesedni – rengeteg felfedeznivalód van még!